Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ – APPLIED RISK MANAGEMENT»

με ειδικεύσεις:

  •  Διαχείριση Κεφαλαίων και Κινδύνων / Risk Management
  • Εσωτερικός Έλεγχος / Internal Audit

📌  Η περίοδος υποβολής Αιτήσεων του Β’ Κύκλου στο ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων»/ Applied Risk Management”, λήγει στις 11/09/2022.

Σημειώνεται ότι, οι ολοκληρωμένες υποψηφιότητες βάσει των απαιτούμενων δικαιολογητικών που αναφέρονται παρακάτω, θα ενταχθούν σε διαδικασία προεπιλογής πριν την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

 

 

Προκήρυξη

 


📌  Για την αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να ακολουθήσετε μία από τις κάτωθι επιλογές:

1. Υποβάλλετε την κάτωθι ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής και αποστέλλετε τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην προκήρυξη στο email: appliedriskmgt@econ.uoa.gr.

2. Συμπληρώνετε την αίτηση και την αποστέλλετε σε αρχείο word/pdf  μαζί με τα δικαιολογητικά της προκήρυξης στο email: appliedriskmgt@econ.uoa.gr.

3. Αποστέλλετε τα δικαιολογητικά μαζί με την αίτηση εγγραφής Ταχυδρομικώς στη Γραμματεία του Applied Risk Management, στη διεύθυνση:
Σοφοκλέους 1, 5ος όροφος, γραφείο 504, Αθήνα Τ.Κ. 105 59, υπόψη κας Ελευθερίας Παναγιώτου.

4. Με κατάθεση της αίτησης και των λοιπών δικαιολογητικών στη Γραμματεία του Applied Risk Management στη διεύθυνση: Σοφοκλέους 1, στον 5ο όροφο, γραφείο 504,καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 15:00 κατόπιν επικοινωνίας για την ώρα προσέλευσής σας.