Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου για το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ

Σε κλίμα υπερηφάνειας και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση της ιστορικής διαδρομής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, που κατέγραψαν οι συγγραφείς κα Myrto Dimitropoulou και κα Ευγενία Μπουρνόβα στο βιβλίο τους «Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ στην ελληνική κοινωνία και την επιστήμη», με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΤΟΕ, καθηγητή STELIOS KOTSIOS και τη χορηγία του Πρoγράμματος Συμπληρωματικής εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης E Learning Πανεπιστήμιο Αθηνών (Επιστημονικός υπεύθυνος Panagiotis Petrakis).
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon, καθηγητής Gerasimos Siasos, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης καθηγητής Dimitris Kenourgios και η καθηγήτρια athanasia smirniotou, οι Αντιπρυτάνεις καθηγητές Stathis Efstathopoulos και Aristeidis Samitas, οι Κοσμήτορες κ. Nikolaos Hreiotis και κ. Θωμάς Μπαμπάλης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας κ. Theodoros SYRIOPOULOS.
Μετά τους χαιρετισμούς του κ. Πρύτανη, του μέλους του Συμβουλίου κ. Καινούργιου και του Αντίπρυτανη κ. Σάμιτα, οι συγγραφείς του βιβλίου κα Δημητροπούλου Ιστορικός-Ερευνήτρια και απόφοιτη του Τμήματός μας και η καθηγήτρια του ΤΟΕ κα Μπουρνόβα, αναφέρθηκαν στην ιστορική εξέλιξη του Τμήματος και πως αυτό συνέβαλε στην ελληνική κοινωνία και την επιστήμη, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον. Κατόπιν, ο Πρόεδρος κ. Κώτσιος, παρουσίασε την σημερινή θέση του ΤΟΕ.
Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες των πρώην Προέδρων του ΤΟΕ, κκ. Κωστή Βαΐτσο, Τάσο Γιαννίτση, Louka Katseli, Παναγιώτη Πετράκη, Ioannis Demetriou, και Νίκου Ηρειώτη, του πρώην προέδρου της επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ομότιμου καθηγητή κ. stavros thomadakis και του πρώην Κοσμήτορα κ. Γιώργου Δονάτου.