Τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων” 2022-2023

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τη Δευτέρα 18/12/2023 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εφαρμοσμένη Διαχείριση Κινδύνων”/ Master in Applied Risk Management UOA (Ειδικεύσεις: 1. Διαχείριση Κεφαλαίων & Κινδύνων, 2. Εσωτερικός Έλεγχος) που προσφέρεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών – Πανεπιστήμιο Αθηνών (Dept. of Economics – UOA), στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην αίθουσα «Ιωάννης Δρακόπουλος».

Τους αποφοίτους χαιρέτησαν και ευχήθηκαν ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών/Ethnikon kai Kapodistriakon Panepistimion Athinon, Καθηγ. Γεράσιμος Σιάσος/Gerasimos Siasos, το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του ΕΚΠΑ και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού, Καθηγ. Δημήτριος Καινούργιος/Dimitris Kenourgios και ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Καθηγ. Στυλιανός Κώτσιος/STELIOS KOTSIOS.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης Καθηγ. Νικόλαος Θωμαϊδης/Nikos Thomaidis, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, Καθηγ. Αχιλλέας Χαλδαιάκης/Chaldaeakes Achilleas, Καθηγ. Αθανασία Σμυρνιώτου και Αϊριν-Έβελιν-Μικέλα-Μαίρη Σαρπ, οι Αντιπρυτάνεις του ΕΚΠΑ, Καθηγ. Αριστείδης Σάμιτας/Aristeidis Samitas, Καθηγ. Σοφία Παπαϊωάννου, και Καθηγ. Ευστάθιος Ευσταθόπουλος/Stathis Efstathopoulos, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του μεταπτυχιακού, Γεώργιος Δότσης/George Dotsis, Φραγκώ Κουρραντή και Σπ. Παπαθανασίου/Spyros Papathanasiou, καθηγητές-διδάσκοντες του μεταπτυχιακού, και η Γραμματέας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Ευχόμαστε στις/στους αποφοίτους μας μια καλή και επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία!